Tietoja minusta

Olen 33-vuotias nainen,joka aloitti kirjabloggaamisen 2013 vuoden keväällä. Pääasiassa lueskelen dekkareita, historiallisia romaaneja ja tietokirjoja, mutta blogiin mahtuu hyvin erilaisia kirjoja. Olen ollut innokas lukija pienestä pitäen ja lukeminen on ollut oikeastaan ainut harrastus, joka on säilynyt vuosien saatossa. Valitettavasti lukuharrastus on kuitenkin kärsinyt hieman viime vuosina opiskelun ja työn takia, mutta luen kyllä aina kun ehdin.

En itse bloggaa kaikista kirjoista jotka luen. En näe sitä mielekkäänä, koska joskus kirjat ovat sellaisia, että niistä ei oikeasti ole oikein mitään sanottavaa. Tai sitten kirja on ollut yksinkertaisesti vaan huono. Siksi "arvioni" ovat ehkä enemmän positiivisia kuin negatiivisia.  Kirjani saan pääasiassa kirjastosta, mutta blogissa on myös välillä arvostelukappaleita. Se että miten olen kirjan saanut, ei vaikuta arviooni.

Haluan pitää tämän blogin kirjoittamisen mahdollisimman rentona, joten en tee arvioita kovin "otsa kurtussa". Haluan ilmaista sanottavani mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi, joka on minulle muutenkin tyypillinen tapa ilmaista itseäni.Blogini on suljettu toistaiseksi. Kiitos kaikille lukijoille!